Palata

Jos et ole täysin tyytyväinen tilaukseesi jostakin syystä, voit valita palautus-, palautus- ja vaihtokäytännön. Tavarat on palautettava käyttämättömässä, käyttämättömässä ja vahingoittumattomassa tilassa. Tarjoamme ilmaisen palautus ja vaihtopalvelun kaikille tilauksille 30 päivän kuluessa. (30 päivän ajanjakso alkaa tilauksen vastaanottamisesta.)

Voit valita paluu- tai vaihtopalvelun seuraavista syistä:
Lähetettävät tavarat ovat vääriä tai vaurioituneet kuljetuksen aikana;
Et ole tyytyväinen saamaan tilaukseen;
Koko-ongelma

Kuinka palauttaa ja vaihtaa tavaroita?
Ota yhteyttä meihin 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ja kuvaile tilauksesi yksityiskohtaisesti, mukaan lukien palautuksen tai vaihdon syy. Lähettäkää meille selkeä kuva tai video viallisista, virheellisistä tai määrittelemättömistä tuotteista.
Asiakaspalvelumme auttaa sinua vaihtamaan tai palauttamaan tuotteen. Annamme tilaukselle osoitetun palautusosoitteen.

Huomaa, että koska erilaisia ​​tuotteita voi tulla eri alueiden varastoista, ota meihin yhteyttä saadaksesi tilauksellesi oikea palautusosoite.

Maksun palautus:
Jos tilauksesi vaihdetaan, tilaamme tilauksen uudelleen ja toimitamme sen uudelleen 1-3 työpäivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.
Palautettujen tilausten arvioitu hyvitysaikaväli on seuraava:
Käsittelemme palautuksen yleensä 48 tunnin sisällä palautetun tilauksen vastaanottamisesta. Kaikki palautukset palautetaan alkuperäisellä maksutavalla.

merkintä:
Kaikkia palautettuja ja vaihdettuja tavaroita ei voida käyttää. Tuotteiden on oltava aivan uudessa kunnossa, käyttämättömiä, pesemättä ja kaikki alkuperäiset etiketit ja alkuperäiset pakkaukset ovat ehjät.