Toimitus

Käsittelyn tilaus
Saatuaan tilauksesi teemme tiukkoja laadunvalvontatarkastuksia ja -testejä varmistaaksemme, että tuotteen laatu taataan ennen lähettämistä tyytyväisyytesi mukaan. Tähän voi kuulua yksityiskohtainen sisäinen tarkastus: kuten materiaalien laatu, vetoketjut, saumat, koristeet ja kuviot, sisätilat, vuorat jne. Tilauksen käsittelyaika riippuu kunkin tuotteen laadunvalvonnasta, pakkaamisesta ja varastointiolosuhteista.
Tuotteen käsittelyaika tarkoittaa aikaa tilauksen vastaanottamisesta todelliseen toimitukseen. Tarvitsemme yleensä 1-2 työpäivää tilauksen käsittelemiseksi.

Kuljetus
Tavallinen toimitus: Tilauksen toimittaminen kestää yleensä 5–12 työpäivää. Huomaa: Normaalikuljetus on ilmainen kaikille tilauksille.
Nopea toimitus: Tilauksen toimittaminen kestää yleensä 3–7 työpäivää. Huomaa: Nopea toimitus vaatii lisämaksuja

kustannus
Tarjoamme sinulle ilmaisia ​​tavanomaisia ​​toimituspalveluita. Käytämme yleensä erilaisia ​​lähetystapoja eri tilaustietojen mukaan, mikä olisi paras valinta.
Meidän on perittävä lisämaksuja nopeiden toimituspalvelujen tarjoamisesta sinulle. Erityiset maksut määräytyvät yleensä tilauksen toimitusosoitteen ja toimitusajan mukaan. Jos tarvitset pikakuljetuspalvelua, ota meihin yhteyttä.

Seurata
Jos valitset jäljitettävän toimitusvaihtoehdon, seuraa seuraavia vaiheita seurataksesi pakettia:
Kirjaudu sisään tiliisi - Napsauta "Oma tilaukseni" -Valitse "Seuranta"
Tai voit tarkistaa sähköpostisi, yleensä lähetämme sähköpostin ilmoittaaksemme tilaustiedoista.

Huomaa: Arvioitu toimitusaika alkaa toimituspäivästä, ei tilauksen päivämäärästä. Jos kohtaat virheellisiä osoitteita, tullausmenettelyjä, säätä, lomia, lentoja, lakkoja ja hätätilanteita, kuljetusaika voi olla odotettua pidempi.