Tietosuojakäytäntö

Mitä tietoja keräämme?
Kun vierailet verkkosivuillamme ja käytät palveluitamme, saamme tietoja sinusta. Nämä tiedot sisältävät tietyt henkilökohtaiset tiedot (tiedot, joita voidaan käyttää suoraan tai epäsuorasti tunnistamaan sinut) ja tietyt ei-henkilökohtaiset tiedot (tiedot, jotka eivät salli suoraa yhteyttä sinuun). Joissain tapauksissa saatamme pyytää sinua antamaan tunnistetiedot, kuten nimesi ja yhteystietosi, voidaksesi käyttää tiettyjä palveluita. Pyydämme henkilökohtaisia ​​tietoja täyttääksemme sopimukselliset velvoitteemme sinua kohtaan ja jäljempänä määriteltyihin rajoitettuihin liiketoiminnallisiin tarkoituksiin. Tietojen paljastaminen on vapaaehtoista. Jos kuitenkin päätät olla antamatta vaadittuja tietoja, et ehkä voi käyttää näitä palveluja.

Kuinka käytämme saammemme tietoja sinusta?
Voimme käsitellä henkilökohtaisia ​​tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
Käsitellä online-ostoksia palveluissamme, mukaan lukien transaktioiden toteuttaminen ja yksityiskohtaisten tietojen säilyttäminen tilauksesi historiasta;
Ottaa sinuun yhteyttä ja tarjota sinulle pyydettyjä tuotteita, palveluita, tietoja ja / tai apua;
Hallinnoi sähköistä tilaustasi;
Hallitse osallistumistasi arvontaan, peleihin ja kilpailuihin, ja
Voit ratkaista vaatimukset, jotka johtuvat sinun ja meidän välisen sopimuksen täytäntöönpanosta.

Voimme myös kerätä ja käsitellä henkilötietojasi seuraaviin tunnistettuihin tarkoituksiin, jotka ovat meille välttämättömiä laillisten etujen saavuttamiseksi:
Varmista, että palveluissamme olevat tiedot ja sisältö näytetään tehokkaasti;
Parannamme suunnittelemaamme ja / tai valmistamiamme vaatteita vastaamaan paremmin markkinoiden odotuksia ja parannamme verkkoalustaamme käytön helpottamiseksi.
Suojaa palveluidemme ja sisäisten toimintojen eheys ja toiminta, mukaan lukien vianetsintä, tietoanalyysi, testaus, tutkimus ja palvelun parantaminen;
Kerro sinulle kaikista muutoksista palveluihimme;
Aloittaa oikeudenkäynnit turvallisuutesi tai oikeutesi tai PacSunin tai muiden turvallisuuden tai oikeuksien suojelemiseksi, ja
Noudata valtuutettujen lainvalvontaviranomaisten vaatimuksia.

Keksit
Käytämme evästeitä auttaaksemme meitä muistamaan ja käsittelemään ostoskorissasi olevia tuotteita, ymmärtämään ja tallentamaan tulevia käyntejäsi koskevat asetukset ja keräämään kootietoja verkkosivustojen liikenteestä ja verkkosivujen vuorovaikutuksesta, jotta voimme tarjota sinulle paremman verkkosivuston tulevaisuudessa Kokemus ja työkalut. Voimme tehdä sopimuksia ulkopuolisten palveluntarjoajien kanssa auttaaksemme meitä ymmärtämään paremmin verkkosivustojen kävijöitä. Nämä palveluntarjoajat eivät kuitenkaan saa käyttää meidän puolestamme kerättyjä tietoja auttaaksemme meitä suoraan kehittämään ja parantamaan liiketoimintaamme. Kuten useimmissa verkkosivustoissa, jos poistat evästeet käytöstä, jotkut palvelumme eivät välttämättä toimi oikein. Voit kuitenkin tehdä tilauksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Kuinka suojaamme tietosi?
Olemme toteuttaneet useita suojaustoimenpiteitä, mukaan lukien turvallisten palvelimien käytön. Kaikki tarjotut arkaluontoiset / luototiedot välitetään SSL (Secure Socket Layer) -tekniikan kautta ja salataan sitten maksuyhdyskäytävien tarjoajien tietokantaan. Vain valtuutetut henkilöt, joilla on erityiset käyttöoikeudet tällaisiin järjestelmiin, voivat käyttää ja vaatia Pidä nämä tiedot luottamuksellisina. Kaupan jälkeen yksityisiä tietojasi (luottokortti, sosiaaliturvatunnus, taloudelliset tiedot jne.) Ei tallenneta palvelimellemme. Suoritamme palvelimiemme ja verkkosivustojemme suojaustarpeita joka päivä ja suoritamme kattavia ulkoisia tarkistuksia suojataksemme sinua verkossa.

Sinun oikeutesi
Teemme kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että henkilökohtaiset tietosi ovat tarkkoja, täydellisiä ja ajantasaisia. Sinulla on oikeus käyttää, korjata tai poistaa keräämiämme henkilötietoja. Sinulla on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa henkilökohtaisten tietojen jatkokäsittelyä milloin tahansa. Jos haluat käyttää jotakin yllä mainituista oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

Jos päätämme muuttaa tietosuojakäytäntöämme, lähetämme muutokset sivulle ja / tai päivitämme alla olevan tietosuojakäytännön tarkistuspäivän.